Funksjonell Yoga Rehabilitering

Meld interesseVåre kurs

Funksjonell Yoga Rehabilitering er en unik og nytenkende rehabiliteringsmetode, og et 8-ukers yogakurs i Bergen sentrum. Det er basert på møtet mellom Kiropraktikk og yoga, og er glimrende for muskel- og skjelettplager.Alt for mange mennesker lider av vondter i kroppen; korsrrygg-, bekken- hofte-, skulder, nakkeplager og hodepine, og som de ikke blir kvitt. Plagene kommer og går, men forsvinner ikke.

Etter å ha jobbet som Kiropraktor noen år, reiste jeg til India for å lære mer om yoga som selv-hjelp for muskel & skjelettplager. Som Kiropraktor opplevde jeg daglig å hjelpe mennesker, men følte at det var noe som manglet, og mye av dette fant jeg i yogaen.

FYR 1

Det begynte med FYR 1, som nå er det kurset man starter på, et nybegynnerkurs. Det er det roligste kurset, og her starter vi med de viktigste byggeklossene som pust, avspenning, rolig yoga, lange strekk, og dyp stabiliserende trening. Her får du også god oppfølging, og motivasjon for å komme i gang.  

FYR 2

Deretter ble FYR 2 skapt, et videregående kurs, som bygger videre på FYR 1, men som har mer bevegelse, og krever noe forkunnskap for å mest mulig ut av kurset. Her er det mindre oppfølging enn i FYR 1, og krever mer selv-disiplin.

FYR 3

I 2019 startet jeg også FYR 3, en noe annerledes workshop: Her er det mer fokus på uttrykk via lyd, stemme, bevegelse, følelser, rollespill og lek, i kombinasjon med pust og yoga.

Kom i gang

Alle FYR kursene gir deg verktøy, øvelser, og strategier for å ta personlig grep om dine plager og din kropp. Det anbefales å starte på FYR 1, og jobbe seg videre opp til FYR 3. Ta likevel kontakt,  hvis du lurer på noe angående disse kursene.

Meld interesse

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Les mer om de ulike kursene

Klikk deg inn og les mer om våre kurs